luni, 5 decembrie 2016

Ajun de sărbători...........Un ajun de sărbătoare, care în urmă cu patru ani mi-a modelat axa destinului în centre concentrice bulversîndu-mi existenţa şi făcându-mă să fraternizez cu frunzele purtate de vânt prin văzduh,cu scurte aterizări pe terra.
    Deşi se spune că timpul le rezolvă pe toate,totuşi nu poate atenua rănile din suflet cauzate de ținta unor arme ale unei lumi nevăzute care neobosită şi le testează pe orice muritor care îndrăzneşte să creadă în nemurire şi în moştenirea unui colţ de rai.Viaţa merge înainte,aşa se spune,mie însă-mi dă senzaţia unui" repetitio" obositor.O rotire într-un cerc,un carusel de necontrolat.Singura constantă rămâne lupta unui suflet care încercă a se lega de orice motiv să aducă liniștea ,speranța și frumosul într-o cămăruță a inimii,ignorând  gerul și viscolul  iernii,ce pune stăpânire atât real cât și metaforic pe orice spațiu, acolo unde soarele nu mai are putere să lumineze.
   Și totuși oamenii vor găsi  mereu prilej de bucurie, fie ea reală sau iluzorie pentru a trăi o clipă nemurirea universului, inventând tot felul de ocazii ptr.așa ceva...La sfârșit de an vor împolei brazi vor împodobi orasele cu milioane de beculețe multicolore ,vor petrece,vor face schimb de daruri și  vor uita o clipă că neantul nu ține cont de nimic și  pândește după colț secunda lui de glorie.
    Încep sărbătorile de iarnă..deci....să ne iluzionăm...  "La mulți ani!"....
  

        

   
 
       

mesaj

toate articolele postate sunt inspiraţie şi creaţie proprie.. de aceea e bine să nu plagiaţi şi ,dacă totuşi o faceţi,adăugaţi vă rog o trimitere la sursă..nu am să invoc drepturile de autor,deoarece eu cred în justiţia divină şi nu în cea umană:).. imaginile însă sunt luate de pe net,iar cele cu drepturi de autor au înscrise pe ele situl respectiv..pe această cale mulţumesc mult tuturor creatorilor acestora..
-

Totalul afișărilor de pagină

Image du Blog joliscoeurs.centerblog.net
Source : joliscoeurs.centerblog.net sur centerblog.