luni, 31 decembrie 2012

LA MULŢI ANI!.......câteva rânduri în această zi de sfârşit de an....mulţumesc din suflet tuturor celor care au fost alături de mine cu gândul,cu sufletul în aceste momente deosebit de grele prin care trec!.....
noul an ce vine , să vă aducă mult mult noroc în toate..pentru că norocul este sarea în bucate..fără de noroc nu ai nici sănătate,nici realizări nici iubire..aşa cred eu.....aşa am observat eu din experienţa mea de viaţă...de aceea vă doresc din tot sufletul să aveţi parte de  munţi de noroc şi de sănătate ,ptr.că aşa veţi avea parte şi de împlinirea a toate dorinţelor pe care le purtaţi în suflet şi în gând..
să aveţi o primăvară veşnică în suflet şi,fiecare zi să vă fie sărbătoare!
mulţumesc mult că existaţi...
vă îmbrăţişez cu  multă iubire!
 LA MULŢI ANI!duminică, 9 decembrie 2012

La adio tu!....soţului meu:(


s-a închis şi ultima pagină a unui destin..un destin pe care l-am trăit alături de EL peste 30 de ani de viaţă...o viaţă cu bune şi rele ,cu împliniri şi dezamăgiri,dar niciodată separaţi..au rămas în urmă doar amintiri ,multe frumoase,dar ultimele ,ce  nu se vor şterge din suflet niciodată...,4 ani de suferinţă,chin,speranţă,luptă cu boli nemiloase şi multe multe lacrimi....cu un sistem sanitar infect..cu oameni fără scrupule cu suflet de hiene,care nu au alt gând decât să profite de pe urma unui om în suferinţă.....toate fac parte din finalul unei vieţi care s-a dus...m-a părăsit  jumătate din sufletul meu..am rămas singură într-un pustiu. fără orizont....cu alţi ochi de hiene şi şacali ce stau la pândă ,în a specula în favoarea lor orice i-ar avantaja....un gol şi o cetate fără ziduri  ..amintiri,regrete şi,o mare durere ce poate va trece,poate nu,dar în mod sigur va rămâne veşnic o umbră aşternută pe soarta mea..
Adio dragul meu..acolo unde eşti să-ţi fie bine!....
Adio!:((((

                 

mesaj

toate articolele postate sunt inspiraţie şi creaţie proprie.. de aceea e bine să nu plagiaţi şi ,dacă totuşi o faceţi,adăugaţi vă rog o trimitere la sursă..nu am să invoc drepturile de autor,deoarece eu cred în justiţia divină şi nu în cea umană:).. imaginile însă sunt luate de pe net,iar cele cu drepturi de autor au înscrise pe ele situl respectiv..pe această cale mulţumesc mult tuturor creatorilor acestora..
-

Totalul afișărilor de pagină

Image du Blog joliscoeurs.centerblog.net
Source : joliscoeurs.centerblog.net sur centerblog.