miercuri, 28 martie 2012

am primit pe mail..orice cancer se vindecă..dă mai departe!

 aveti grija de voi ! 
Orice tip de cancer se vindecă!
Remediu natural contra CANCERULUI !
Dragi prieteni : ceea ce veti citi in continuare a fost publicat in ziarul
"Listin diario " din Santo Domingo. Citind acest articol, nu credeam in ceea ce scria acolo. Acest remediu este a unui calugar franciscan, din Belén (Brazilia ), pe nume Fray (calugarul) Romano, de origine braziliana.
Actualmente, este profesor la Seminariul din Belén. El zicea :
" Eu tratez Cancerul si fiecare persoana poate sa o faca, fara sa faca miracole, doar aplicand produsele pe care le produce Natura. Inainte de a va da reteta vreau sa va spun despre experienta mea personala asupra Binecuvantatei Retete. Stiu diverse persoane care s-au vindecat, dupa ce au baut remediul (persoane carora li s-a dat doar 1 luna de trait, avand diverse tipuri de cancere terminale). Dupa cunoasterea virtutilor acestui remediu total natural, mi-am propus sa fac sa circule, prin Internet, ptr. ca fiecare persoana care are un prieten, parinte, ruda cu aceasta teribila boala, sa-si poata prepara singur remediul si apoi sa il foloseasca. Rezultatul se vede chiar din saptamana in care incepe sa fie luat, este ceva ce lucreaza rapid.

Reteta pentru curatarea CANCERULUI:

1. 1/2 sau 1 kg de miere de albine

2. 2 frunze mari sau 3 frunze mai mici de Aloe Vera
3. 3 linguri de Cognac , Whisky sau Tuica (ca diluator)

Se sterge praful de pe frunze iar spinii se indeparteaza. Apoi planta se taie in bucati mici. Astfel taiata planta, se introduc toate elementele intr-un mixer si se mixeaza, pana se face o pasta vascoasa ce poate fi deja intrebuinta.
Se poate pune in frigider sau lasa afara, dupa dorinta fiecaruia.
NU TREBUIE SA SE SCOATA PARTEA EXTERIOARA A FRUNZEI SI NICI SA NU SE TREACA PRIN SITA ACEST REMEDIU !!!

Calugarul Romano ne da sfatul ca trebuie luata 1 lingura mare de 3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de fiecare masa.

Aceasta cura trebuie sa dureze cel putin 10 zile si numai daca analizele arata ca nu a avut rezultatul scontat, se mai poate repeta inca de 4 ori, pana la remiterea totala.
Pot apare abcese ale pielii, dar acest fapt este un simptom bun si nu trebuie sa ne ingrijoram.
Daca dupa prima parte a tratamentului (10 zile) nu se vad rezultatele dorite, sa repetam tratamentul, dupa ce s-au facut examenele respective, ca sa vedem daca tumoarea nu a cedat, sa mai facem inca pana la 4 tratamente (a cate 10 zile), pana la vindecarea totala.
De 6 ani calugarul a folosit acest remediu, gratuit, cu rezultate optime. A tratat zeci de persoane in Belén si imprejurimi. El zice ca nu doar trateaza Cancerul, ci si il previne. Trateaza cancerul de piele, tumori pe creier, pe plamani, prostata, leucemia.
De asemenea, povesteste ca a tratat o calugarita tanara, de numai 29 ani, bolnava de scleroza.

Cel ce doreste o marturie a unei persoane care s-a vindecat de cancer pulmonar, il poate contacta pe dl. Fausto Pimentel, in Santo Domingo, la telefonul : ( 809 ) 247-2316. Acest domn a publicat ceea ce e scris mai sus, ca o multumire pentru viata, desi i se dadusera doar cateva zile de trait.
As vrea sa mentionez (nu eu, ci cel ce scrie articolul) ca nu se trateaza doar cancerul, ci este si un restaurator al celulelor naturale si intareste sistemul nostru imunitar .

TE ROG SA DAI MAI DEPARTE LA TOTI CUNOSCUTII.
Cu stima si respect pentru viata,
UN FILM DE EXCEPŢIE, TRIMITEŢI-L TUTUROR CUNOSCUŢILOR I!!!

http://www.jurnaltv.ro/video/Lumea_fara_cancer_-_Vitamina_B17


si, o a doua veste buna !!!
Aparatul care arde cancerul

Clinica privata in Bucuresti, ati auzit de asa ceva? Oricum e bine de stiut si merita trimis mai departe, poate cineva are nevoie de aceasta informatie în România!
Fara interventii chirurgicale sau iradiere, tratamentul cu ultrasunete focalizate de intensitate înalta (HIFU) distruge tesutul canceros prin supraîncalzire. Terapia poate fi efectuata doar contra-cost, la o clinica privata din Capitala.
Primul echipament generator de ultrasunete din România a costat 1,2 milioane de dolari si a fost achizitionat din China, acolo unde acest tratament este folosit pe scara larga. "Ultrasunetele distrug celulele tumorale prin incalzire (ardere) directionata, fara a afecta organele si tesuturile din jur. Nu exista efecte secundare", explica dr. Nicolae Verga, directorul Centrului Medical Bio Terra Med.
Pentru interventie, pacientul e anesteziat total, nu are nevoie de transfuzii sau de recuperare postoperatorie. Metoda HIFU poate fi folosita si în asociere cu alte tratamente medicale. "Se utilizeaza pentru cancer la ficat, rinichi, oase, sân, pancreas, pentru tesuturi moi si alte tumori solide, cu exceptia celor din maduva spinarii, plamâni, stomac si intestine. HIFU este indicat si pentru tumori benigne la uter sau la sân", sustine dr. Verga.

Pretul tratamentelor HIFU se stabileste în functie de tipul si dimensiunea tumorii si porneste de la 1.200 de euro pentru "arderea" unei formatiuni benigne cu diametrul de patru centimetri.
În cazul celor maligne, costul începe de la 1.500 de euro, pentru aceeasi dimensiune.
Deocamdata centrul medical nu are un parteneriat cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, astfel ca pretul tratamentului este suportat integral de catre pacient. 
*Programarea se face telefonic*
Pentru a fi tratati cu metoda HIFU, primul lucru pe care trebuie sa îl faceti este sa sunati pentru o programare la 021/344.00.40 sau la 021/344.00.39. "Infomatii gasiti si pe
www.hifu.ro_<http://www.hifu.ro/>.
La telefon vi se comunica ce documente trebuie sa aveti pregatite pentru consultatia medicala si, în functie de caz, vi se vor face altele, la centrul respectiv. Dupa consultatie fiecare caz medical este analizat într-o comisie si, în maximum trei zile, primiti un raspuns daca puteti fi tratat cu metoda HIFU", explica dr. Nicolae Verga, directorul medical al centrului.


Da mai departe, poate cineva are mare nevoie de aceasta informatie !

p.s...îmi cer scuze ptr.redarea nu prea estetică..acesta este un copy-paste...
 

mesaj

toate articolele postate sunt inspiraţie şi creaţie proprie.. de aceea e bine să nu plagiaţi şi ,dacă totuşi o faceţi,adăugaţi vă rog o trimitere la sursă..nu am să invoc drepturile de autor,deoarece eu cred în justiţia divină şi nu în cea umană:).. imaginile însă sunt luate de pe net,iar cele cu drepturi de autor au înscrise pe ele situl respectiv..pe această cale mulţumesc mult tuturor creatorilor acestora..
-

Totalul afișărilor de pagină

Image du Blog joliscoeurs.centerblog.net
Source : joliscoeurs.centerblog.net sur centerblog.